Mesin ngumbah

  • Mother-to-child washing machine

    Mesin cuci ibu-kanggo-anak

    Mesin cuci lipat portabel, Reresik sandhangan musim panas profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • Mini Portable Washing Machine

    Mesin Cuci Mini Portable Kab

    Mesin cuci lipat portabel, Reresik sandhangan musim panas profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • mini washer

    mesin cuci mini

    Mesin cuci lipat portabel, Reresik sandhangan musim panas profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • Hot-selling China 1200bph 3gallon  Barrel Water Filling Machine

    Mesin Pengisi Banyu Barel 1200bph China sing adol panas

    Kulawarga Mesin Cuci Liyane Piranti Omah Portabel Kompak Mini Twin Tub Mesin cuci kanthi Siklus Cuci lan Spin, Saluran Gravitasi Dibangun, Kapasitas 13lbs Kanggo Camping, Apartemen, Asrama, Kamar College, RV, Delicates

  • PriceList for China 3kg Twin Tub Mini Portable Washing Machine Small Washer

    PriceList kanggo China 3kg Twin Tub Mini Portable Mesin Cuci Mesin Cuci Cilik

    Desain Bathtub Kembar: Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.

  • Wholesale Dealers of China 6/7/8/10/12/14kg Portable Semi-Automatic Twin Tub Washing Machine

    Dealer Grosir China 6/7/8/10/12/14kg Portable Semi-otomatis Twin Tub Mesin Cuci

    Desain Bathtub Kembar: Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.

  • Travel washing machine

    Mesin cuci travel

    Mesin cuci lipat portabel Reresik profesional sandhangan musim panas, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

  • Mini Twin Tub Portable Washing Machine

    Mesin Cuci Portable Mini Twin Tub

    Desain Bathtub Kembar: Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.

  • Small portable family travel washing machine

    Mesin cuci travel kulawarga portabel cilik

    • Wigati Wigati - Mesin cuci mini dirancang kanggo barang-barang sing alus lan cilik sing ora bisa ngumbah sweter lan sandhangan gedhe. Kranjang saluran ngeculake keluwihan banyu lan njaga sandhangan lembab tanpa netes banyu, sing ora bisa garing kabeh sandhangan.
    • Kapasitas ngumbah - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jins, 1 set sandhangan bayi, 2/3 t-shirt, 6 jeroan utawa 8 kaos kaki)
    • Ngirit Energi lan Perlindhungan Lingkungan - Total daya: 40w.Washer timer kanggo 10 menit lan konsumsi daya 0.005 derajat.Swara kurang/Anteng
    • Fungsi Reresik lan Pangatusan Otomatis - Operasi prasaja sing nggawe sandhangan sampeyan super resik tanpa residu lan irritants.
    • Lipat lan Gampang Digawa - Cilik lan trep, ngirit ruang lan gampang digawa. Mesin cuci lempitan kita cocog banget kanggo lelungan lan lelungan, menehi sampeyan sing ora direncanakake.
  • Mini Portable Family Other Washing Machine Home Appliances Compact Mini Twin Tub Washing Machine w/Wash and Spin Cycle, Built-in Gravity Drain, 13lbs Capacity For Camping, Apartments, Dorms, Colleg...

    Keluarga Portabel Mini Mesin Cuci Liyane Peralatan Omah Kompak Mini Twin Tub Mesin cuci kanthi Siklus Cuci lan Spin, Saluran Gravitasi Dibangun, Kapasitas 13lbs Kanggo Camping, Apartemen, Asrama, Kamar College, RV, Delicates

      • ★ Desain Bathtub Kembar : Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.
      • ★ Kinerja Kuat - Mesin cuci portabel nduweni motor kuat 1300RPM kanthi frekuensi maksimal 60Hz, kontrol rotary kanggo wektu ngumbah lan desain efisien banyu.Mesin cuci: 8 lbs., Siklus Spin: 5 lbs.Nonton sandhangan sampeyan dadi resik kanthi jendhela wadhah bak tembus.
      • ★ Wektu Space-Ngirit – Washer kontrol timer mlaku nganti 15 menit nalika siklus muter wektu kanggo nganti 5 menit saben mbukak.Bebas milih wektu kanggo ngumbah.Gampang dipindhah lan diangkut menyang ngendi wae, desain entheng lan ngirit papan ngidini gampang pas ing jedhing utawa lemari, cocog kanggo lelungan kemah, asrama, utawa ing ngendi wae kanthi papan sing winates.
      • ★ Paling gampang nanging paling efektif - Lebokake sandhangan - isi banyu - nyetel wektu - pencet tombol wiwitan - Go lan nyruput kopi - Njupuk metu.Cukup nikmati umbah-umbah sing resik lan wangi deterjen umbah-umbah!Ngenteni… Apa aku sebutno mesin cuci kita, sing kanthi gelombang gedhe pulsates lan aliran banyu anyar, ora mung bakal diprodhuksi kurang twisting saka sandhangan nanging uga luwih reresik lan ngumbah efek ?Nduweni tabung saluran sing ngidini sampeyan gampang nguras banyu sing reged.
      • ★ Desain cukup & hemat energi - awak plastik njamin mesin iki ora bakal teyeng dipangan.Tansah sepi, rapi lan resik.Ukuran cilik kanthi konsumsi daya sing sithik bisa ngirit energi.Cathetan Anget: Hubungi penjual yen sampeyan duwe masalah produk, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam lan mbantu sampeyan ngatasi.

    双筒大洗衣机 (1) 双筒大洗衣机 (2) 双筒大洗衣机 (3) 双筒大洗衣机 (4) 双筒大洗衣机 (5) 双筒大洗衣机 (6) 双筒大洗衣机 (7)min washing machine (5)

  • Mini Portable Folding Washing Machine Pink

    Mesin Cuci Lipat Mini Portable Pink

    Mesin cuci lipat portabel, Reresik sandhangan musim panas profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • Folding washing machine for babys clothes

    Mesin cuci lipat kanggo sandhangan bayi

    • Wigati Wigati - Mesin cuci mini dirancang kanggo barang-barang sing alus lan cilik sing ora bisa ngumbah sweter lan sandhangan gedhe. Kranjang saluran ngeculake keluwihan banyu lan njaga sandhangan lembab tanpa netes banyu, sing ora bisa garing kabeh sandhangan.
    • Kapasitas ngumbah - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jins, 1 set sandhangan bayi, 2/3 t-shirt, 6 jeroan utawa 8 kaos kaki)
    • Ngirit Energi lan Perlindhungan Lingkungan - Total daya: 40w.Washer timer kanggo 10 menit lan konsumsi daya 0.005 derajat.Swara kurang/Anteng

    Reresik profesional sandhangan mangsa panas, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirts, sandhangan bayi