Piranti omah sing cerdas

  • 4L Wholesale Skincare Fridge

    Kulkas Perawatan Kulit Grosir 4L

    Kulkas Mini 4 Liter, Kulkas Kecantikan Cermin Portabel Kanthi Lampu LED, Kulkas Kecantikan Portabel AC/DC Pendingin Termoelektrik lan Anget kanggo Perawatan Kulit, Kamar Tidur lan Lelungan

  • Mother-to-child washing machine

    Mesin cuci ibu-kanggo-anak

    Mesin cuci lipat portabel, sandhangan musim panas reresik profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • Mini Portable Washing Machine

    Mesin Cuci Mini Portable Kab

    Mesin cuci lipat portabel, sandhangan musim panas reresik profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • mini washer

    mesin cuci mini

    Mesin cuci lipat portabel, sandhangan musim panas reresik profesional, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

     

  • Hot-selling China 1200bph 3gallon  Barrel Water Filling Machine

    Mesin Pengisi Banyu Barel 1200bph China sing adol panas

    Kulawarga Mesin Cuci Liyane Piranti Omah Portabel Kompak Mini Twin Tub Mesin cuci kanthi Siklus Cuci lan Spin, Saluran Gravitasi Dibangun, Kapasitas 13lbs Kanggo Camping, Apartemen, Asrama, Kamar College, RV, Delicates

  • PriceList for China 3kg Twin Tub Mini Portable Washing Machine Small Washer

    PriceList kanggo China 3kg Twin Tub Mini Portable Mesin Cuci Mesin Cuci Cilik

    Desain Bathtub Kembar: Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.

  • Wholesale Dealers of China 6/7/8/10/12/14kg Portable Semi-Automatic Twin Tub Washing Machine

    Dealer Grosir saka China 6/7/8/10/12/14kg Portable Semi-otomatis Twin Tub Mesin Cuci

    Desain Bathtub Kembar: Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.

  • Travel washing machine

    Mesin cuci travel

    Mesin cuci lipat portabel Reresik profesional sandhangan musim panas, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirt, sandhangan bayi

  • Mini Twin Tub Portable Washing Machine

    Mesin Cuci Portable Mini Twin Tub

    Desain Bathtub Kembar: Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.

  • Other Portable Washing Machine Home Appliances Compact Mini Twin Tub Washing Machine w/Wash and Spin Cycle, Built-in Gravity Drain, 13lbs Capacity For Camping Apartments College Rooms

    Mesin Cuci Portabel Liyane Peralatan Omah Kompak Mini Twin Tub Mesin Cuci w / Siklus Cuci lan Spin, Saluran Gravitasi Dibangun, Kapasitas 13lbs Kanggo Apartemen Camping Kamar College

      • ★ Desain Bathtub Kembar : Kanthi desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci iki bisa ngirit wektu larang regane kanthi ngumbah lan muter beban garing ing wektu sing padha.Sampeyan bisa mindhah sandhangan langsung saka mesin cuci menyang spinner - utawa mbukak loro-lorone bebarengan kanggo ngrampungake umbah-umbah.
      • ★ Kinerja Kuat - Mesin cuci portabel nduweni motor kuat 1300RPM kanthi frekuensi maksimal 60Hz, kontrol rotary kanggo wektu ngumbah lan desain efisien banyu.Mesin cuci: 8 lbs., Siklus Spin: 5 lbs.Nonton sandhangan sampeyan dadi resik kanthi jendhela wadhah bak tembus.
      • ★ Wektu Space-Ngirit – Washer kontrol timer mlaku nganti 15 menit nalika siklus muter wektu kanggo nganti 5 menit saben mbukak.Bebas milih wektu kanggo ngumbah.Gampang dipindhah lan diangkut menyang ngendi wae, desain entheng lan ngirit papan ngidini gampang pas ing jedhing utawa lemari, cocog kanggo lelungan kemah, asrama, utawa ing ngendi wae kanthi papan sing winates.
      • ★ Paling gampang nanging paling efektif - Sijine sandhangan ing - isi banyu - nyetel wektu - pencet tombol wiwitan - Go lan nyruput kopi - Njupuk metu.Cukup nikmati umbah-umbah sing resik lan wangi deterjen umbah-umbah!Ngenteni… Apa aku sebutno mesin cuci kita, sing kanthi gelombang gedhe pulsates lan aliran banyu anyar, ora mung bakal diprodhuksi kurang twisting saka sandhangan nanging uga luwih reresik lan ngumbah efek ?Nduweni tabung saluran sing ngidini sampeyan gampang nguras banyu sing reged.
      • ★ Desain cukup & hemat energi - awak plastik njamin mesin iki ora bakal karat dipangan.Tansah sepi, rapi lan resik.Ukuran cilik kanthi konsumsi daya sing sithik bisa ngirit energi.Cathetan Anget: Hubungi penjual yen sampeyan duwe masalah produk, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam lan mbantu sampeyan ngatasi.

    双筒大洗衣机 (1) 双筒大洗衣机 (2) 双筒大洗衣机 (3) 双筒大洗衣机 (4) 双筒大洗衣机 (5) 双筒大洗衣机 (6) 双筒大洗衣机 (7)min washing machine (5)

  • 4L 8L Custom Wholesale Mini Cosmetic Fridge

    Kulkas Kosmetik Mini Grosir Kustom 4L 8L

    Kulkas Mini 6 Liter, Kulkas Kecantikan Cermin Portabel Kanthi Lampu LED, Kulkas Kecantikan Portabel AC/DC Pendingin Termoelektrik lan Anget kanggo Perawatan Kulit, Kamar Tidur lan Lelungan

  • Small mini portable family travel other washing machine home appliances

    Cilik mini portabel kulawarga lelungan liyane mesin ngumbah Perkakas ngarep

    • Wigati Wigati - Mesin cuci mini dirancang kanggo barang-barang sing alus lan cilik sing ora bisa ngumbah sweter lan sandhangan gedhe. Kranjang saluran ngeculake keluwihan banyu lan njaga sandhangan lembab tanpa netes banyu, sing ora bisa garing kabeh sandhangan.
    • Kapasitas ngumbah - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jins, 1 set sandhangan bayi, 2/3 t-shirt, 6 jeroan utawa 8 kaos kaki)
    • Ngirit Energi lan Perlindhungan Lingkungan - Total daya: 40w.Washer timer kanggo 10 menit lan konsumsi daya 0.005 derajat.Swara kurang/Anteng
    • Fungsi Reresik lan Pangatusan Otomatis - Operasi prasaja sing nggawe sandhangan sampeyan super resik tanpa residu lan irritants.
    • Lipat lan Gampang Digawa - Cilik lan trep, ngirit ruang lan gampang digawa. Mesin cuci lempitan kita cocog banget kanggo lelungan lan lelungan, menehi sampeyan sing ora direncanakake.

    Mesin cuci lipat portabel

    Reresik profesional sandhangan mangsa panas, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirts, sandhangan bayi

    5, 10, 15 menit reresik bisa disetel

    Ukuran lipat: 94mm * 292mm * 292mm
    Jeneng produk: mesin cuci portabel

    Dirating kapasitas: 0.8kg

    Dirating voltase: 220 – / 50Hz

    Dirating daya: 40W

    min washing machine (5)