HOT SELLING—Seri kulkas mini

Kulkas mini 6L/8L kanggo kamar turu, Mobil, Meja Kantor & Kamar Asrama Perguruan Tinggi -110v/220v Portable Cooler & Warmer kanggo Panganan, Omben-omben, Perawatan Kulit & Kaendahan.

 

Fungsi sing luwih adhem & anget.Kulkas mini digawe saka inti moelectric.Inti kulkas kita tahan suwe saka perusahaan Jepang.Suhu ing njero owah-owahan miturut lingkungan sekitar.Umume ujar manawa 18-20 derajat luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang suhu sekitar, sing paling sithik bisa tekan 0 derajat, lan sing paling dhuwur bisa tekan 65 derajat.Simpenan produk perawatan kulit sing adhem lan bakal menehi trik kaendahan sing manis supaya kulit katon apik saben dina.Sampeyan bakal nemokake iku ora mung luwih gampang nanging uga luwih trep lan worth cobi.Bisa uga digunakake kanggo anget botol bayi, nanging ora bisa digunakake kanggo panas pangan.Pls priksa manawa 1 jam kiwa wektu kanggo ngalih antarane mode panas lan kadhemen.

 

Portable & Kompak.Bisa dipindhah kanthi gampang amarga entheng banget kanggo digawa.Uga bisa digunakake kanggo asrama, camping, lelungan, etc. More Pemandangan ngenteni panemuan.

 

OMAH LAN MOBIL (AC & DC).Sampeyan bisa nyelehake ing meja klamben ing kamar turu ing omah, lan sampeyan uga bisa ngombe minuman ing mobil.

 

LEDPangilonDesain. Desain unik lampu LED lan papan bisa digunakake kanthi apik.Sampeyan bisa ndeleng pasuryan kanthi cetha ing peteng kanthi lampu LED, uga ngirit energi lingkungan.Desain ruang lapisan ganda ing njero bisa diklasifikasikake lan disimpen kanthi luwih apik.Kompartemen panyimpenan ing njero lawang bisa digunakake kanggo nyelehake topeng rai, lipstik, lsp.

 

DESIGN Swara SENENG.Swara sing digunakake ing kulkas mung 28LB.Nempatake ing kamar turu ora bakal ngganggu turu ing wayah wengi.Yen sampeyan ora turu rada entheng, sampeyan bisa pindhah saka kamar turu.

4L pangilonkanthi cara

Kulkas sing paling cilik nanging paling lucu yaiku panyimpenan 4L.Ngidini sampeyan nyimpen kabeh kabutuhan produk perawatan kulit ing sak panggonan.
Wis sawetara fungsi khusus
1) Setelan Panas lan Dingin kasedhiya
2) Rak sing bisa dipindhah

3) Nyuda bakteri saka ana
4) Nyenyet lan de-puff kulit

5) Ngurangi lenga lan gampang kukul
6) Lan akeh warna sing kasedhiya!
Ora dilalekake fitur-fitur kasebut, uga dilengkapi gagang lawang, gagang sing dipasang, 1 rak sing bisa dicopot lan 1 rak sing bisa dicopot!

 

Kulkas lawang marmer

 

Kulkas lawang Marmer sing dirancang anyar nggawe kabeh produk perawatan kulit tetep efektif luwih suwe lan nggawe ruangan kaendahan sampeyan diatur kaya sadurunge!Tansah produk sampeyan seger lan adhem.
1) 8L & 10L, kapasitas 22L kasedhiya
2) Setelan panas lan adhem
3) rak-rak sing bisa dicopot
4) 1 tray lawang
5) Nindakake gagang sing dibangun
6) Layar tutul mirrored lawang dipigura dening dibangun ing dilema lampu LED
7) 3 jinis padhange luwes

Cemlorot Vanity, kamar turu, jedhing utawa ing ngendi wae!Nampilake kulkas kecantikan 8L lan 4L.


Wektu kirim: Nov-02-2021