Kabar

  • VOSHON HOTEL EQUIPMENT

    VOSHON HOTEL EQUIPMENT

    Hotel utawa resort bisa dianggep minangka lengkap mung yen wis dimuat karo kabeh peralatan dhasar.Umume ana patang nganti limang jinis peralatan layanan sing kudu diduweni saben hotel terkenal, lan yaiku- peralatan layanan panganan, peralatan rumah tangga & kebersihan, peralatan kamar tamu, ...
    Waca liyane
  • Shanghai Voshon.

    Shanghai Voshon International Company profesional ing hotel & peralatan layanan liyane, karo atusan produk ing sumber.Kita ngalami kabeh proses ekspor sing ditindakake luwih saka 15 taun.Lan kita uga kenal karo kiriman FBA lan syarat label / kemasan ...
    Waca liyane
  • Peralatan hotel-Kothak aman

    Nyatane, nalika lelungan lan bisnis, sampeyan ora bisa nginep ing hotel.Kita tansah njupuk akeh komputer canggih, telpon seluler utawa peralatan penting liyane utawa dokumen lan produk penting liyane karo kita.Sanajan hotel kasebut duwe sistem manajemen dhewe, ana akeh kamar sing ...
    Waca liyane
  • Sandal hotel sing bisa digunakake

    Sandal hotel sing bisa digunakake Spa Sandal Kaki Ditutup Kanggo Hotel, Omah, Tamu sing bisa digunakake ing pirang-pirang wilayah.Alus lan nyaman: Sandal hotel sing bisa digunakake alus banget, ramah kulit lan ambegan, cocok kanggo umume kulit, tanpa alergen.Cocog karo akeh wong lan sampeyan bisa duwe kamar sing resik lan nyaman.
    Waca liyane
  • Perusahaan Cina ramping munggah efforts kanggo fasilitas ekspor, barang kanggo Piala Donya

    Sugeng kanggo Voshon International Company dadi salah sawijining pemasok Piala Dunia FIFA 2022! Voshon International minangka perusahaan ekspor profesional sing ana ing lapangan iki luwih saka 20 taun menang kontrak kanggo nyedhiyakake luwih saka 10.000 pagar kanggo Piala Dunia, sing nutupi meh kabeh...
    Waca liyane
  • Sikat Gigi Pakai nganggo Pasta Gigi sing Dibungkus Individu-Cocok kanggo Hotel / Papan perlindungan / Ora duwe omah / Perawat.

    Saben paket ngemot sikat untu lan pasta gigi mini, bisa dibuwang sawise digunakake, uga bisa digunakake bola-bali dening wong siji.Desain unik.Saben set dibungkus ing kothak kertas supaya ora kotor saka lingkungan sekitar.Bulu kasebut alus lan alus, lan gampang digunakake kanthi efektif ...
    Waca liyane
  • TikTok mboko sithik nutup celah karo Facebook, lan wektu bonus anyar kanggo e-commerce lintas wates bakal teka!

    Ing pungkasan September, TikTok ngumumake manawa jumlah pangguna aktif saben wulan (MAU) global ngluwihi 1 milyar, sing mundhak 45% wiwit Juli 2020 lan meh tikel kaping pindho dibandhingake wiwitan taun 2020. Tumindak nerbitake data pangguna dhewe yaiku uga sinyal sawetara owah-owahan anyar.Iki minangka ...
    Waca liyane
  • HOT SELLING—Seri kulkas mini

    Kulkas mini 6L/8L kanggo kamar turu, Mobil, Meja Kantor & Kamar Asrama Perguruan Tinggi -110v/220v Portable Cooler & Warmer kanggo Pangan, Minuman, Perawatan Kulit & Kecantikan.Fungsi sing luwih adhem & anget.Kulkas mini digawe saka inti moelectric.Inti kulkas kita tahan suwe saka perusahaan Jepang....
    Waca liyane
  • Mesin cuci lipat

    Halo, kabeh. Iki Melody saka Shanghai. Aku wis kerja ing perusahaan internasional Voshon luwih saka 7 pitung taun.Perusahaan internasional Voshon minangka anak perusahaan perdagangan manca saka Haijia Group, sing tanggung jawab babagan penjualan produk Haijia ing luar negeri lan minangka siji-sijine perusahaan sing sah ...
    Waca liyane
  • Masalah umum sing didhelikake saka sprei hotel

    Saiki, akeh hotel nggunakake sprei kanthi kandungan formaldehida sing dhuwur.Formaldehida minangka gas sing ora ana warna nanging pedas.Ing babagan panggunaan, disaranake supaya sprei hotel sing mentas dituku ora bisa digunakake langsung, nanging kudu dicuci lan disinfeksi sadurunge digunakake.Amarga formaldehida larut ing ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi lan fungsi produk cleaning hotel

    Kaya sing wis dingerteni, operasi hotel ora bisa dipisahake saka reresik, hotel sing resik lan nyaman luwih cocog kanggo lelungan omah, menehi swasana ati sing nyenengake.Saiki ana sawetara hotel sing ora cukup resik.Dadi reresik penting banget kanggo hotel.Antarane wong-wong mau, produk reresik muter ...
    Waca liyane
  • VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

    VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

    Perusahaan kita kanthi pengalaman 15 taun ing layanan pelanggan perdagangan manca, lan nyedhiyakake dhukungan teknis sawise penjualan sing apik.produk utama kita yaiku rak, troli blanja, troli bagasi, railing stand, tong sampah lan peralatan hotel & layanan liyane.Akeh barang-barang kasebut wis akeh kita ...
    Waca liyane