Rak bagasi kamar hotel

Katrangan singkat:

Rak tampilan bagasi kamar turu stainless steel kualitas hotel


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panganggone tartamtu Rak Bagasi
Panggunaan Umum Furnitur Komersial
Jinis Perabot Hotel
packing surat N
Aplikasi Kantor Ngarep, Hotel
Gaya Desain Modern
Bahan logam, 201 stainless steel utawa Customized
Dilipat ya wis
Tipe Logam Baja tahan karat
Panggonan Asal Shanghai, China
Jeneng merek VOSHON
Nomer Model VIL-191106-3
Item Rak bagasi hotel
Ukuran (L * W * H) 600 * 465 * 530 utawa Customized
Sertifikasi ISO9001:2008
warna Golden, Silver, Black utawa selaras
Packing Packing Netral
Fitur 1 Sekawan tali kulit ndhukung koper sing abot
Fitur 2 201 stainless steel ndadekake kuwat lan stabil
Fitur 3 Polishing profesional lan sudhut mlengkung Gamelan
Fitur 4 Gampang dilipat lan disimpen kanggo ngirit papan liyane

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:Packing tas gelembung

Pelabuhan:SHANGHAI utawa NINGBO utawa GUANGZHOU

Detail Produk

Item Rak bagasi hotel
Bahan 201 stainless steel utawa Customized
Fitur Sekawan tali kulit ndhukung koper sing abot
Seamless welding 201 stainless steel ndadekake kuwat lan stabil
Polishing profesional lan sudhut mlengkung Gamelan tetep awet lan aman
Gampang dilipat lan disimpen kanggo ngirit papan liyane
Ukuran (L * W * H) 600 * 465 * 530 utawa Customized
Sertifikasi ISO9001:2008
warna Golden, Silver, Black utawa selaras
Aplikasi Hotel & Restaurant
Packing Packing Netral
Wektu timbal 5 dina kerja kanggo conto; 20 dina kerja kanggo produksi massal
Kaluwihan Kabeh produk bisa campuran wadhah karo MOQ30-50 pcs kurang
kaca ngarep https://voshon.en.alibaba.com/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita