Hotel Luggage Bellman Cart

Katrangan singkat:

Gerobak bagasi troli kandang burung sing berkualitas tinggi disesuaikan kustom lobi hotel antik gerobak bagasi Kustom stainless steel kandang burung troli lonceng


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panganggone tartamtu Hotel Trolley
Panggunaan Umum Furnitur Komersial
Jinis Perabot Hotel
packing surat N
Aplikasi Hotel, Apartemen, Rumah Sakit, Mall
Gaya Desain Modern
Bahan logam
Tipe Logam Baja tahan karat
Panggonan Asal Shanghai, China
Jeneng merek VOSHON
Nomer Model /
Jeneng produk Troli bagasi hotel
warna adat
Panganggone Perabot Hotel
Ukuran L1050 * W610 * H900 mm utawa Customized
Fungsi Hotel Banquet Restaurant
OEM Ditampa
Gaya Bisa diatur
Fitur Eco-Friendly, Simpenan
NW 30 KG
GW 32.2 Kg

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber:1000 Piece / Piece saben Wulan rolling cart logam

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

Produk sing beda-beda dikemas kanthi macem-macem bahan, kalebu tas PE,

Film EPE, film gelembung, busa, kertas kraft, strip pembungkus, karton 5 lapis dan bingkai kayu.

Pelabuhan:SHANGHAI

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1-500 > 500
wetan.Wektu (dina) 25 Kanggo rembugan

Detail Produk

Item Troli bagasi hotel
Bahan Logam, Baja tahan karat/titanium
Fitur Konstruksi baja tahan karat kanthi kualitas sikat sing apik
"roda solic kab
2 castors tetep lan 2 castors swivel
Kapasitas loading nganti 200kgs
Jinis Perabot Hotel
Ukuran (L * W * H) (L)1100*(W)650*(H)1860 utawa selaras
warna Emas, Perak, Customized
Aplikasi Hotel & Restaurant
Packing Kantong plastik + kardus
Wektu timbal 5 dina kerja kanggo conto; 20 dina kerja kanggo produksi massal
Kaluwihan Kabeh produk bisa campuran wadhah karo MOQ30-50 pcs kurang.
kaca ngarep https://voshon.en.alibaba.com/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita