High Quality Energy Saving Queue Retractable Double Concert Crowd Control Barrier Stanchion Traffic Barrier

Katrangan singkat:

Produsen adol sabuk retractable stainless steel railing stand


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal Shanghai, China
Jeneng merek VOSHON
jeneng Railing stand
warna adat
Panganggone Hotel
Ukuran Ukuran Pelanggan
Fungsi Hotel Banquet Restaurant
OEM Ditampa
Gaya Bisa diatur
Fitur Eco-Friendly, Simpenan
Bahan logam

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item

Ukuran paket tunggal: 80X62X22 cm

Bobot reged tunggal: 7.500 kg

Tipe Paket: packing karton

Tuladha Gambar:

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1-10 > 10
wetan.Wektu (dina) 15 Kanggo rembugan

Detail Produk

Item Sabuk antrian alangi
Bahan Stainless steel / Besi
Ukuran 320 * 63 * 910mm utawa Customized
warna Emas, Perak, Ireng
Rampung lumahing Polish utawa Satin / Powder coating
Bahan sabuk Nilon
Ukuran sabuk 2M, 3M, 5M, utawa disesuaikan
Warna sabuk Bule, abang, ireng, abu-abu, etc opsional
Aplikasi Bank, supermarket, rumah sakit, mall, subway, pusat konvensi, bandara
Wektu timbal 5 dina kerja kanggo conto; 20 dina kerja kanggo produksi massal
Kaluwihan Kabeh produk bisa campuran wadhah karo MOQ30-50 pcs kurang
kaca ngarep https://voshon.en.alibaba.com/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita