Troli belanja lipat

Katrangan singkat:

Kréta Utilitas Lipat, Kréta Gulung nganggo Roda 4, Kréta Blanja kanggo Barang Sembako, Tong Panyimpenan sing Bisa Dilipat Teleskoping Tugas Berat Awet kanggo Blanja Travel Nganggo Bagasi Ngalih Kantor


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Dimensi produk 15.3 "D x 13.5" W x 35.8" H
    Merk SINYSO
    warna disesuaikan
    Bahan karet
    Bobot Barang 6,5 pwt

    Babagan item iki

    • Materi Kualitas Tinggi: Gerobak sarana sing bisa dilipat digawe saka kasus ABS ramah lingkungan sing kuat lan tahan lama kanthi gagang paduan aluminium anti karat (luwih kuwat lan luwih entheng), uga bisa nyeret kanthi horisontal, aman lan dipercaya.
    • Loading Ekstra Kuwat: Kréta blanja iki bakal bisa nahan bobot kargo sing luwih abot tinimbang kréta grosir liyane.Nalika peti dibukak, ukuran interior yaiku 15.7 * 15.3 * 13 inci kanggo akeh ruang panyimpenan, kapasitas 55L.Dasar bisa ndhukung nganti 140 lbs lan tutup bisa ndhukung nganti 295 lbs.
    • Roda Universal & Sistem Pemutus Roda Belakang: Kréta gulung dilengkapi 4 roda tanpa swara 360 ° sing bisa dicopot, gampang diganti arah nalika digunakake.Lan papat wheel karo tombol brake bisa nyegah dolly saka ngusapake nalika ora digunakake.Gembong karet nyandhang lan tahan tekanan, gampang digulung ing dalan apa wae, njamin umur dawa.
    • Ngalahake sing Bisa Dilipat & Bisa Dilaras: Gerobak sembako iki kanthi roda dilipat nganti mung 3 ″ kanggo panyimpenan kompak sing gampang dipasang ing mobil utawa lemari apa wae, bobote kurang saka 6,5 ​​kilogram.Nangani luwes bisa ngluwihi 2 dawa beda kanggo kontrol lan retracts panyimpenan prasaja.Nalika nangani wis lengkap lengkap, dhuwur produk 35,8 inci sakabèhé.
    • Panggunaan Multifungsi: Go cart ora mung cocog kanggo transportasi apa wae saka sembako lan peralatan kemah.Uga cocok kanggo koper, banyu botol, peralatan olahraga, barang kebon, peralatan pantai & perlengkapan pawon, perlengkapan guru kanggo kelas.Iki bisa digunakake kanggo transportasi, blanja, lelungan, panyimpenan portabel, lan kursi.

    shopping cart (1) shopping cart (7) shopping cart (6) shopping cart (4) shopping cart (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita