Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Kang Port of loading?

Utamane dikirim saka pelabuhan Ningbo / Pelabuhan Shanghai / Pelabuhan Guangzhou.

Apa MOQ sampeyan?

Kabeh produk bisa pipis ing siji wadhah karo MOQ kurang 30-50pcs.Sampel bisa ditampa.

Apa Wektu Lead?

Biasane butuh 7-15 dina.

Apa Ketentuan Pembayaran?

T / T / serikat barat / Paypal.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?