Cilik mini portabel kulawarga lelungan liyane mesin ngumbah Perkakas ngarep

Katrangan singkat:

  • Wigati Wigati - Mesin cuci mini dirancang kanggo barang-barang sing alus lan cilik sing ora bisa ngumbah sweter lan sandhangan gedhe. Kranjang saluran ngeculake keluwihan banyu lan njaga sandhangan lembab tanpa netes banyu, sing ora bisa garing kabeh sandhangan.
  • Kapasitas ngumbah - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jins, 1 set sandhangan bayi, 2/3 t-shirt, 6 jeroan utawa 8 kaos kaki)
  • Ngirit Energi lan Perlindhungan Lingkungan - Total daya: 40w.Washer timer kanggo 10 menit lan konsumsi daya 0.005 derajat.Swara kurang/Anteng
  • Fungsi Reresik lan Pangatusan Otomatis - Operasi prasaja sing nggawe sandhangan sampeyan super resik tanpa residu lan irritants.
  • Lipat lan Gampang Digawa - Cilik lan trep, ngirit ruang lan gampang digawa. Mesin cuci lempitan kita cocog banget kanggo lelungan lan lelungan, menehi sampeyan sing ora direncanakake.

Mesin cuci lipat portabel

Reresik profesional sandhangan mangsa panas, rompi, kaos kaki, jeroan, T-Shirts, sandhangan bayi

5, 10, 15 menit reresik bisa disetel

Ukuran lipat: 94mm * 292mm * 292mm
Jeneng produk: mesin cuci portabel

Dirating kapasitas: 0.8kg

Dirating voltase: 220 – / 50Hz

Dirating daya: 40W

min washing machine (5)


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    moyugai_01moyugai_02moyugai_03moyugai_04moyugai_05moyugai_06moyugai_07moyugai_08公司简介_01公司简介_02公司简介_03公司简介_04公司简介_05公司简介_06公司简介_07公司简介_08公司简介_09公司简介_10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita