Hubungi Kita

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

KONTAK KAMI

Mangga aran gratis kanggo ngirim kita specifications lan kita bakal nanggapi sampeyan asap.Kita duwe tim teknik profesional kanggo nglayani saben kabutuhan rinci.Supaya sampeyan bisa ketemu kepinginan, please tenan aran gratis kanggo hubungi kita.Sampeyan bisa ngirim email lan nelpon langsung.Kajaba iku, kita welcome kunjungan menyang pabrik saka sak ndonya kanggo luwih ngerti perusahaan kita.

PERUSAHAAN

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

ALAMAT

Kamar 1606, Gedung Huading, No. 2368 West, Zhongshan Road, Distrik Xuhui, Shanghai China

E-MAIL

TELPON

+86 13052229071

+86 13052229072

+86 15802157286

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita