Babagan Kita

voshon

Profil Perusahaan

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD minangka perusahaan kanthi pengalaman 16 taun ing layanan pelanggan perdagangan manca, lan nyedhiyakake dhukungan teknis sawise dodolan sing apik.Produk utama kita yaiku kulkas mini, mesin cuci mini, troli blanja lipat, troli bagasi lan railing stand dll.barang-barang kasebut wis akeh digunakake ing wilayah kayata supermarket, hotel, bank, gudang, toko panganan, rumah sakit lan liya-liyane.Nganti saiki, produk kita wis sukses diekspor menyang negara-negara Eropa, AS, negara-negara Timur Tengah, Afrika, Australia lan akeh negara lan wilayah liyane.

Kita Yahoo iku kanggo kurban klien kita produk paling apik karo rega paling competitive lan layanan banget.Saiki VOSHON bangga bisa nyedhiyakake layanan ONE-STOP kanggo solusi toko ritel kanthi rega sing cukup lan Layanan sing apik.Kanthi VOSHON, sampeyan bisa nambah dhewe.Kanthi YOU, kita bisa nuduhake dhiri sing paling apik.

Mesthi wae barang-barang kasebut dadi kapentingan kanggo sampeyan, kabari.Kita bakal seneng menehi penawaran nalika nampa spesifikasi sing rinci.Kita duwe spesialis R&D teknisi pribadi kanggo nyukupi apa wae sing dibutuhake, Kita ngarepake nampa pitakon sampeyan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan ing mangsa ngarep.Sugeng rawuh ing organisasi kita.
Nalika diprodhuksi, nggunakake metode utama ing donya kanggo operasi sing dipercaya, rega gagal sing murah, cocog kanggo pilihan pembeli Jeddah.perusahaan kita.s dumunung ing kutha-kutha beradab nasional, lalu lintas situs web banget musuhan-free, kahanan geografis lan financial unik.Kita ngupayakake filosofi perusahaan "wong-oriented, tliti, brainstorming, nggawe sarwa".Manajemen kualitas apik sing ketat, layanan sing luar biasa, biaya terjangkau ing Jeddah minangka posisi kita ing saingan pesaing.Yen perlu, olèh kontak karo kita liwat kaca web utawa konsultasi telpon, kita bakal seneng nglayani sampeyan.

2457a32e

Pelanggan kita

1
2
4
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Sertifikat kita

ce1
ce2
ce3
ce4
ce5
c6
c7
c8
c9
c10

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita lan dadi kooperator langsung.