5 Star Hotel Supplies peralatan karo Full Set Kamar Tamu Disposable lan Lobi Supplies Hotel Liyane

Katrangan singkat:

Hotel Bintang 5 Hotel liyane Resor Komersial Peralatan Dapur Dapur Kanthi Desain Gratis lan Solusi Siji


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal Guangdong, China
Jeneng merek voshon
Nomer Model vs-s1113
jeneng produk Digunakake Restaurant Equipment
Ukuran Ukuran Pelanggan
Panganggone Pawon Komersial
Jinis set perlengkapan hotel
OEM Ditampa
Gaya Bisa diatur
Fitur Eco-Friendly, Simpenan
Kata Kunci Produk perlengkapan hotel murah, kasur hotel bintang 5, kasur hotel bintang 5
Aplikasi Restaruan / pawon / panganan cepet

Kita ngukur kanthi biaya apa wae kanggo entuk peralatan lan pendekatan sing paling anyar.Pengepakan merek nominasi minangka fitur sing luwih mbedakake.Barang-barang kanggo njamin layanan tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun wis narik akeh pelanggan.Solusi kasebut bisa dipikolehi kanthi desain sing luwih apik lan macem-macem sing luwih sugih, digawe kanthi ilmiah saka pasokan mentah.Wis kasedhiya ing macem-macem desain lan spesifikasi kanggo pilihan sampeyan.Jinis paling anyar luwih apik tinimbang sing sadurunge lan cukup populer karo akeh prospek.
Minangka solusi paling dhuwur ing pabrik kita, seri solusi kita wis diuji lan entuk sertifikasi wewenang sing berpengalaman.Kanggo paramèter tambahan lan rincian dhaptar item, monggo klik tombol kanggo entuk informasi tambahan.
Kita duwe tim teknik profesional kanggo nglayani saben kabutuhan rinci.Supaya sampeyan bisa ketemu kepinginan, please tenan aran gratis kanggo hubungi kita.Sampeyan bisa ngirim email lan nelpon langsung.Kajaba iku, kita welcome kunjungan menyang pabrik saka sak ndonya kanggo luwih ngerti perusahaan kita.nd dagangan.Ing perdagangan kita karo pedagang saka sawetara negara, kita asring netepi prinsip kesetaraan lan kauntungan bebarengan.Iku pangarep-arep kita kanggo pasar, dening joint efforts, loro perdagangan lan paseduluran kanggo keuntungan kita bebarengan.We look nerusake kanggo njaluk pitakonan Panjenengan.

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:Packing tas gelembung

Pelabuhan:SHANGHAI

Tuladha Gambar:

Detail Produk

Item Kréta layanan hotel
Bahan Logam / Kayu
Watak Designs miturut requirement klien kayata wangun anyar, materi, werna, ukuran, printing, packaging lan ing
Jinis Perabot Hotel
Ukuran (L * W * H) Customized
Aplikasi Hotel & Restaurant
Packing Dikempalken karo film gelembung, 5-lapisan Karton/kertas kraft, pigura kayu
Wektu timbal 5 dina kerja kanggo conto; 20 dina kerja kanggo produksi massal
Kaluwihan Kabeh produk bisa campuran wadhah karo MOQ30-50 pcs kurang
kaca ngarep https://voshon.en.alibaba.com/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk