LAYANAN KAMI

Tampilan sampel produk

Babagan awake dhewe

  • aboutus
  • about (2)
  • about (1)

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD Perusahaan kita kanthi pengalaman 16 taun ing layanan pelanggan perdagangan manca, lan nyedhiyakake dhukungan teknis aftersales sing apik.Produk utama kita yaiku rak. troli belanja, troli bagasi, railing stand, tong sampah lan peralatan hotel & layanan liyane.Akeh barang kasebut wis akeh digunakake ing wilayah kayata supermarket, hotel, bank, gudang, toko panganan.rumah sakit lan liya-liyane. Nganti saiki, produk kita wis sukses diekspor menyang negara Eropa, AS, negara Timur Tengah, Afrika, Australia. lan akeh negara lan wilayah liyane

KENAPA PILIH KAMI

  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner